2024. május 18. - Erik, Alexandra

Seres Mária: a Civil Mozgalom nem vádaskodik!

A Civil Mozgalom (CM) nem vádaskodik, de a választóknak tudniuk kell, hogy nem mindig tisztességes a mandátumokért folytatott küzdelem - mondta Seres Mária, a CM elnöke pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.
2010. április 2. péntek 14:51 - HírExtra
Elgondolkodtató, hogy milyen módszerekkel dolgoznak bizonyos szervezetek - mondta Seres Mária, majd arról beszélt, hogy a Jobbik úgy állítja be magát, mint akit mindig ok nélkül támadnak, és mindenféle vádaskodások kereszttüzében van, holott "az ő módszereikre nagyon jellemző", ami esetében is előfordult.

Közölte, nem vádaskodás, hanem konkrétum, hogy tavaly halálos fenyegetés és rágalmazás miatt feljelentéssel élt ismeretlen személlyel szemben. Az ügyből bírósági tárgyalás is lett, kiderült, hogy ez a fenyegető személy G. Tibor, "a Jobbik egyik területi funkcionáriusa" volt, aki a felesége meggyilkolásáért 19 év börtönt kapott.

Seres Mária szólt arról is, hogy az európai uniós kampány idején a Jobbik alelnökétől fenyegető hangvételű levelet kapott amelynek lényege: "el nem merjünk indulni a választáson, és megnézhetjük magukat".

Mint mondta, nem lehet véletlen, hogy ez Jobbikos alelnök éppen annak a Hajdú-Bihar megyei szervezetnek a létrehozója, amelynek egyik funkcionáriusa volt G. Tibor.
A Jobbik "ne vádoljon azzal, hogy én csak azzal akarok érvényesülni, hogy velük szemben vádaskodom, mert ez nem igaz" - szögezte le Seres Mária hozzátéve: sokan próbálják meg őket "eléggé erkölcstelen eszközökkel" eltántorítani céljaiktól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását