2024. május 5. - Györgyi

A MÁV biztosító ügyfeleinek fizetniük kell

Pótbefizetés vagy átszerződés - ez a két lehetősége van a MÁV Biztosító ügyfeleinek. A határidőig egyetlen társaság sem jelentkezett, hogy átvegye őket. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ezért azt kérte, hogy fizessenek fejenként 20-30 ezer forint
2008. július 19. szombat 06:32 - Hírextra
Egyelőre napi pénzügyi gond nincs a pénzügyi felügyelet főigazgatója szerint, ám azért, hogy tartalék is legyen, a tagoknak 20-30 ezer forintot be kellene fizetniük. Ha ezt nem teszik, akkor a felügyelet visszavonja a társaság működési engedélyét, az ügyfeleknek pedig 30 napon belül szerződniük kell egy másik biztosítóval.

Hárommillió embert, az összes magyar autóst érintheti az, ha sem átszerződni, sem pótdíjat fizetni nem akarnak majd a Máv Biztosítósok. Ha ugyanis a társaságnak elfogy a pénze, akkor a károkozó MÁV biztosítóst csak perelni lehet.

195 ezer tagja van a Máv Biztosítónak. Az Egyesület jövő heti közgyűlésén szavaznak majd arról, hajlandóak-e pótdíjat fizetni. Egyszer erre már nemet mondtak.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását