2024. június 16. - Jusztin

Leépítés a Political Capitalnél

Leépíti magyarországi kampánytanácsadói tevékenységét a Political Capital Institute, amely a jövő évtől csak politikai elemzéssel és kockázat-előrejelzéssel, településmarketinggel, illetve közéleti stratégiai tanulmányok készítésével foglalkozik.
2009. július 22. szerda 13:56 - HírExtra
A Political Capital magyarországi tevékenységét Gyulai Attila irányítja majd ügyvezetőként, míg Szabados Krisztián - szintén ügyvezetőként - a nemzetközi terjeszkedést felügyeli - közölték, és jelzik: a cég a további nemzetközi terjeszkedésre és gazdasági, politikai kockázat-előrejelző divíziójának megerősítésére koncentrál.

A társaság céljaként említik, hogy "tisztázott viszonyok megteremtésére kérje és ösztönözze versenytársait a hazai elemzői, tanácsadói és médiapiacon".

A tájékoztatás szerint a Political Capital néhány munkatársa önálló tanácsadó intézetet hoz létre, amely "elsősorban az MDF-től érkező megbízásokat teljesíti. Az intézet konzervatív értékrendjét felvállalva arra kívánja ösztönözni a hazai tanácsadói piac szereplőit, hogy a nyilvánosság előtt tegyék láthatóvá megbízásaikból adódó politikai kapcsolataikat".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását