2024. május 2. - Zsigmond

A Fidesz ellen tüntettek

"Stop a hazugságnak, stop a mellébeszélésnek!" - címmel békés demonstrációt tartottak az MSZP miskolci szimpatizánsai hétfőn Miskolc főutcáján, a város négy szocialista országgyűlési képviselőjelöltje a Fidesz egyik választási irodájától néhány méternyire tiltakozott az ellenzéki párt kijelentései ellen.
2010. március 29. hétfő 19:44 - HírExtra
Száznál kevesebb MSZP-szimpatizáns vett részt a demonstráción, amelyet Káli Sándor, Fedor Vilmos, Simon Gábor, valamint Tompa Sándor országgyűlési képviselő és képviselőjelölt hirdetett meg hétfő délutánra, a Fidesz egyik miskolci irodája elé.
A szocialista politikusok azt hangoztatták: elég volt a Fidesz hazugságaiból, mellébeszéléseiből, hiszen a borsodi megyeszékhelyen az elmúlt években jelentős fejlesztések valósultak meg, elért a város határához az autópálya és megújul a miskolci villamoshálózat - sorolták az eredményeket.

A demonstráción ketten-hárman mondták félhangosan: elég volt a nyolc évből.
Káli Sándor, aki egyúttal Miskolc polgármestere is, azt mondta: Miskolcról, a város vezetéséről, a Fidesz aljas rágalmakat terjeszt, bizonyított azt, hogy "kizárólag aljas eszközöket tudnak igénybe venni", mert programjuk nincs.

Aki aljas eszközökkel játszik, az vajon hogyan tudja majd Miskolcot képviselni az Országgyűlésben - tette fel a kérdést, megjegyezve: az eddigi eredmények megmutatták, hogy ők miképp tudták képviselni a várost és vonzáskörzetét a parlamentben, ezek pedig egyértelműen arról szólnak, hogy a borsodi megyeszékhely fejlődésnek indult.

A négy MSZP-s képviselőjelölt a sajtótájékoztatón egy szemetes kukába dobta a Fidesz szórólapjait, mondván, azok semmi konkrétumokat nem tartalmaznak. A kukára az volt ráírva: Miskolc politikai szemete.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását