2024. április 20. - Tivadar

Berlusconi, a szépségideál?

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy epés megjegyzést tett egy baloldali politikusnő szerinte visszataszító külsejére.
2010. március 24. szerda 13:46 - HírExtra
A Demokrata Párt "megszólított" tagja, Mercedes Bresso azzal vágott vissza, hogy még mindig jobban tartja magát, mint a kormányfő, ráadásul ráncfelvarrás nélkül.

Bresso, aki a néhány nap múlva esedékes regionális választáson Piemont térség elnöki tisztségére pályázik, előzőleg a La Repubblica című újságnak nyilatkozva célzást tett arra a számos plasztikai műtétre, amelyen Berlusconi átesett. (Többek között hajbeültetésre szánta rá magát.)

"Tudják, miért van Bresso asszonynak mindig olyan rossz kedve? Azért, mert amikor reggel felkel és belenéz a tükörbe, hogy sminkeljen, meglátja magát. Ezzel pedig már az egész napja el van rontva" - mondta Berlusconi kedd este egy torinói választási gyűlésen.
Bresso nem jött zavarba. "Ami a sminket illeti, alig használom, kevésbé van rá szükségem, mint Berlusconinak" - torolta meg szerdán a sértést, finoman utalva arra, ami az olasz miniszterelnökről köztudott: alapozóval éri el, hogy mindig napbarnítottnak tűnjön.


Olaszországban március 28-án és 29-én tizenhárom régióban tartanak választásokat. A piemonti régióban Bresso ellenfele Robert Cota, a bevándorlást ellenző Északi Liga jelöltje, akit a Silvio Berlusconi vezette Szabadság Népe támogat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását