2024. április 20. - Tivadar

Berlusconi bombanőkkel indul a választásokon

Újabb vihart kavarva ismét olyan hölgyeket vet be a választásokon Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, akik inkább dekoratív külsejük, mintsem a politikai jártasságuk miatt váltak ismertté - jelentette Rómából a The Guardian brit napilap.
2010. március 1. hétfő 17:20 - HírExtra
A Miss Italia szépségverseny egyik volt indulóját, a vonzó televíziós időjóst és a showgirlből lett fogorvosi asszisztenst a március végén esedékes helyhatósági választásokon kívánja rajthoz állítani a kormányfő. Berlusconi tavaly sietve töröltette táncosnők egy csoportját az európai parlamenti képviselőjelöltek listájáról, miután a felesége "szégyentelenül alantasnak" nevezete a nők kiválasztását, és bejelentette válási szándékát.


Berlusconi, aki "egyedülálló férfinak" mondja magát, az új hölgykoszorú miatt ismét a bírálatok kereszttüzébe került. A választásokon a miniszterelnök óhajára elindul a 25 éves Nicole Minetti, egy Riminiben letelepedett angol tánctanárnő és egy olasz üzletember lánya, Italia Caruso, a Miss Italia döntőse és Giovanna Del Giudice, aki egy Berlusconi által kedvelt éjszakai bárban dolgozott, mielőtt felvették volna időjárás-bemondónak a kormányfő egyik tv-csatornájához. Utóbbi kisasszony egyike volt azoknak a hölgyeknek, akik tavaly hirtelen lekerültek az EP-képviselőjelöltek jegyzékéről.

Ugyancsak bevonják a Szabadság Népe kampányába azt az Emilia Romanót, akinek az apja megkísérelte felgyújtani magát Berlusconi római rezidenciája előtt, miután a lánya lekerült az EP-listáról.

Nicole Minetti, aki a hétvége óta a lombardiai tartományi gyűlés képviselőjelöltje, azzal tett szert országos ismertségre, hogy egy tv-showban aranyszínű bikiniben illegette magát. Később fogászati asszisztenssé képeztette át magát.

Minetti első, szombati kampányrendezvényén nadrágkosztümben jelent meg, mintegy Maria Carfagna esélyegyenlőségi miniszter példáját követve, aki korábban topless modell volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását