2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A képviselő új laptopja

Nettó 120 millió forintért az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. - mint legolcsóbb ajánlattevő - szállíthatja le az új parlamenti képviselők 400 laptopját, az Országgyűlés Hivatala által kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzés eredménye a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
2010. március 22. hétfő 12:32 - HírExtra
A 400 darab irodai, üléstermi és távmunka végzésére alkalmas hordozható számítógépet OEM operációs rendszerrel és OEM Office programcsomaggal kell szállítani. A feladat része a gépek konfigurálása és az Országgyűlés informatikai rendszerébe történő integrációja.

A nyertesnek szállítania kell még 100 darab pótakkumulátort és 20 darab külső akkumulátortöltőt is.

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. nettó 120.346.000 forintos ajánlattal nyerte meg a tendert. Egy gépre nettó 300 ezer forint kiadás jut.

Az Országgyűlés Hivatala azzal indokolta a hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést, hogy az Országgyűlés Házbizottsága a 2010. évi első ülésen, február 11-én véglegesítette a képviselők részére történő laptop beszerzést.

A központosított közbeszerzés keretében csak két laptop típushoz lehet hozzájutni, ezek viszont nem felelnek meg a speciális igényeknek. A központosított közbeszerzésre új típust csak május 1-jével lehetne felvenni, ez az időpont pedig már késő.

A tárgyalásos közbeszerzés keretében ajánlatot tett még a BULL Magyarország Számítástechnikai Kft., az EURO ONE Számítástechnikai Zrt., a HUMANsoft Elektronikai Kft., a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. valamint a TRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását