2024. április 19. - Emma

Forgalomkorlátozások a nemzeti ünnepen

A március 15-i állami ünnepség, megemlékezések és rendezvények zavartalan lebonyolításáért már szombattól forgalomkorlátozásokat léptet életbe a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
2010. március 12. péntek 07:12 - HírExtra
Vasárnap estétől hétfő kora délutánig tilos lesz megállni a Nemzeti Múzeum környékén, vasárnap estétől hétfő estig a Belváros több pontján, így a Kossuth téren és környékbeli utcákban. Ugyancsak nem lehet majd megállni már vasárnap estétől hétfő késő estig a Lánchíd két hídfőjénél.

Szintén vasárnap estétől nem lehet majd megállni a Madách téren és a Bajcsy-Zsilinszky úton, ez utóbbit hétfőn le is zárják. Ugyancsak lezárnak hétfőn több útszakaszt a VIII. kerületben a Nemzeti Múzeum körül és a hétfő délelőtti órákban a Belvárosban az állami ünnepségekhez közeli utcákat. Lezárják hétfőn a Lánchidat és a Roosevelt teret is.

A Fővárosi Önkormányzat központi rendezvényének környékén, a Petőfi térhez közeli utcákban, az Erzsébet híd alatti parkolóban és a pesti rakparton már vasárnap estétől tilos lesz megállni, hétfőn pedig több útszakaszt le is zárnak a környéken.

Már szombat reggeltől nem állhatnak meg az autósok a Belvárosban a Városház utca egy szakaszán, a Kammermayer Károly téren, és a Gerlóczy utca egy szakaszán. Vasárnaptól hétfő estig itt lezárásokra is kell számítani.

Vasárnap déltől Budán is forgalomkorlátozásokat léptetnek életbe, hétfő késő estig tilos lesz megállni az I. kerületben az Attila úton az Alagút utca és a Szarvas tér között, a Dózsa György téren, a Váralja utca, a Krisztina körút és a Palota út egy-egy szakaszán. Itt vasárnap estétől hétfő estig lezárásokra is kell számítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását