2024. március 29. - Auguszta

A Playboy feje nem gerjed a nyuszilányokra

Habár a Playboy hazai főszerkesztőjét hat éve veszik körül gyönyörű nők a munkája kapcsán, Péter mégsem csábul el, imádja feleségét és gyermekeit.
2010. március 8. hétfő 18:59 - Patai Zsuzsi
Radnai Pétert a Playboy főszerkesztőjeként rengeteg bombázó veszi körbe nap, mint nap. Nem elég, hogy a világ legnagyobb példányszámban megjelenő férfimagazinjának hazai főszerkesztője, hanem új szenvedélye is hozzásegíthetné az elcsábuláshoz. Radnai ugyanis már majdnem két éve DJ, és a bulijain is gyönyörű nők ráznak a keverőpult előtt. A hazai Hugh Hefner ennek ellenére mégsem csábul el, sőt imádja a feleségét és a gyermekeit.

"Azért az egy nagyon jó érzés, amikor majdnem ezer ember a te zenédre táncol. Az elején inkább retro zenét játszottam, de ma már használom a trendi zenéket is. Ha több a fiatal, akkor értelemszerűen több olyat kell játszani, amit a fiatalok esznek, ha pedig vannak idősebbek is, akkor nekik illő muzsikákat forgatok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Radnai Péter, aki már 2004. júliusa óta látja el a hazai Playboy magazin főszerkesztői feladatait.

A nyuszis magazin hazai ura mára már nagyon közkedvelt lemezlovas lett, de vajon ez a nők körében is így van? "Nem az volt a motiváció, hogy ezzel sikeresebb legyek a nők körében, végül is ezen a korszakomon azért már túl vagyok, hiszen kétgyermekes apaként élem a napjaimat!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Radnai Péter, akivel a NévShowR forgatásán beszélgettünk.
 
A videót itt tekinthetik meg

Forrás: tabutv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását