2024. április 25. - Márk

Liptai pénzért reklámozza fotóit

Felelőtlen Playboy-nyuszik miatt nem jut a pénzéhez Liptai Claudia, értesült a Bors.
2009. október 11. vasárnap 18:53 - HírExtra
A Playboy kénytelen volt bebiztosítani magát: olyan szerződést kötött Liptai Claudiával, hogy csak akkor kapja meg teljes gázsiját, ha megfelelően reklámozza pucér fotóit. Úgy tudjuk, a szerződésben azért szerepel ez a kitétel, mert a magazin történetében többször előfordult, hogy az aktuális playmate a fotózás után köddé vált, nem vett részt a lapnak hírverést csapó kampányban.

Mindezért persze súlyos árat fizetett a magazin, hiszen a hatás az eladásokban is megmutatkozott. Így jártak például Lenkei Vikivel is. A Playboy csúcsgázsit – a hírek szerint hárommillió forintot – fizetett Liptainak.

– Claudia csupán akkor jut hozzá második másfél milliójához, ha megfelelően reklámozza a nyuszis magazint – erősítette meg információnkat Liptai egyik barátja. Úgy tűnik, hogy a színésznő eddig megfelelően teljesíti a szerződésben foglaltakat: megjelent volt a nyuszis magazin partiján, az egyik országos kereskedelmi rádiónak is nyilatkozott fotózásáról, és saját tévécsatornája is megfelelő hírverést csap a meztelen fotóinak.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását