2024. április 26. - Ervin

Karácsonyi szuperbuli Feróval, a Magnával, s a főplayboy-al

Hamisítatlan, mégis rendhagyó ünnepi szuperbulira készülhetnek, akik jegyet váltanak a Magna Cum Laude, Nagy Feró és Radnai Péter főplayboy közös, december 27-i Pecsa-beli mulatságára.
2009. december 23. szerda 08:31 - HírExtra
Furcsa kis társaság gyűlt össze tegnap az angyalföldi Hangár stúdióban, ahol a Beatrice frontembere, Nagy Feró már épp a Magna Cum Laude tagjaival próbált. Mint arról a Blikk beszámol, az énekes és a gyulai zenekar éppen a Gyere, kislány, gyere című Feró-örökzöldet játszotta.

„Örülünk, hogy fellép velünk a december 27-i első, pesti Magna-karácsonyon. Negyedórás blokkot játszunk együtt Feróval, a közönség hallhatja majd a Gyere, kislány, gyere, a 8 óra munka, 8 óra pihenés, az Azok a boldog szép napok című dalait, aztán ő is énekel Magna-számot” – újságolja lelkesen Mező Misi, a Magna énekese. „Mi más is lehetne az a dal, mint a Pálinka-dal?” – kérdez vissza Feró, vélhetően a rá jellemző csintalan mosoly kíséretében.

„Szeretjük a jó pálinkát, a jó zenét, és szeretünk jó zenészekkel együtt muzsikálni” - foglalta össze a közös vonásokat Feró. A kétórás koncert előtt már délelőtt 11-kor kinyílnak a Petőfi Csarnok kapui, mert a gyulai zenészek nemcsak a jó zenére, de a kulináris élvezetekre is gondoltak.

Ám a koncert után sem kell elrohanni, hiszen a dj.-ként tavaly debütáló Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője a 70-es, 80-as évek slágereivel várja a táncolni vágyókat.

Jó buli lesz!
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását