2024. április 19. - Emma

Az alföldön sem esik rendesen a hó

Egyelőre nem okozott fennakadást szombaton a közlekedésben a havazás a Dél-Alföldön; néhány koccanásos baleset azonban történt.
2010. február 6. szombat 16:12 - HírExtra


A Magyar Közút Kht. diszpécsere, Solti Piroska az MTI-nek elmondta, hogy a Dél-Alföld három megyéjéből kettőben havazik. Békés megyéből nem jelentettek csapadékot, Csongrádban Szegeden és környékén, Hódmezővásárhelyen, illetve Makón havazik, míg Bács-Kiskunban Baján, Kiskunhalason, Kiskőrösön és Solt környékén takarítanak a munkagépek.
A Dél-Alföldön a legtöbb csapadék egyelőre Soltnál esett, ott öt centiméter friss hó eltakarításán dolgoznak a közútkezelő munkatársai. A többi helyen 2-3 centiméter esett eddig.
A közlekedésben fennakadás nincs, mindenhol járhatóak az utak, amelyek vizesek, esetenként hókásásak ugyan, de miután a hőmérséklet nulla fok fölött van, nem fagyott le a csapadék - tette hozzá.
A havazás miatt egyelőre komolyabb baleset nem történt Bács-Kiskun és Csongrád megyében, csak kisebb koccanások és összecsúszások voltak, személyi sérülés nem történt - tájékoztatták az MTI-t a megyei rendőr-főkapitányságok sajtószóvivői.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását