2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Egyelőre elmarad a várt nagy havazás

Délig csupán alig öt centiméter hó esett Zala megyében, ahol a közlekedésben eddig nem okozott fennakadást a havazás, bár több autó is árokba csúszott - közölték a katasztrófavédelem és a közútkezelők ügyeletesei az MTI érdeklődésére.
2010. február 6. szombat 15:23 - HírExtra
Zalában a főutak sónedvesek, hókásásak, helyenként latyakosak, míg a mellékutak inkább havasak, a letaposott hótól síkosak, az apró szemekben szitáló havat néhol a szél is fújja. A közútkezelők gépei mindenütt folyamatosan dolgoznak - mondták el a Magyar Közút észak- és dél-dunántúli főmérnökségének ügyeletesei.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete közölte: közlekedési fennakadásokat délig nem okozott a havazás, bár a tűzoltók több helyen nyújtottak segítséget árokba csúszott autók vezetőinek. Zalaegerszeg mintegy 15 kilométeres körzetében voltak ilyen esetek, reggel óta hat gépkocsit húztak ki az árokból, de személyi sérülés sehol nem történt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását