2024. május 2. - Zsigmond

Nyílt nap az ELTE TTK-n

A képzési lehetőségekkel, a hallgatói élettel és a felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők január 29-én, pénteken az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának (ELTE-TTK) nyílt napján az intézmény lágymányosi kampuszán.
2010. január 24. vasárnap 07:56 - HírExtra
Az egyetem tájékoztatása szerint a rendezvényen előadások hangzanak el az alapképzésekről és külön tájékoztatót tartanak a mesterképzésekről. Az Országos Felsőoktatási Információs Központ meghívott szakértője a Felvételi Iroda standjánál az iroda munkatársaival közösen válaszol a felvételi jelentkezéssel és eljárással kapcsolatos egyedi kérdésekre.

A felvételi eljárásról, a kar oktatási-kutatási tevékenységéről szóló informatív előadások mellett a látogatók megismerkedhetnek a kar mindennapi életével, munkájával. A rendezvény ideje alatt az alapszakok standjainál tájékozódhatnak az őket érdeklő szakokról, feltehetik kérdéseiket az érintett oktatóknak, hallgatóknak.

A hallgatói önkormányzatok közreműködésével az eseményen bemutatják a kari diákélet sokszínűségét (közélet, sport, tudományos diákkör, hallgatói juttatások). Mindezek mellett az ELTE-TTK Hallgatói Alapítvány emelt szintű írásbeli próba-érettségi vizsgát is szervez, illetve bemutatja érettségi előkészítő tanfolyamát.

A nyílt napon "idegenvezetéssel" látogathatók az egyetemváros állandó szakkiállításai, például az ELTE-TTK Természetrajzi Múzeuma (történeti ásvány- és kőzettár, biológiai és paleontológiai múzeum) vagy a Bakos Tibor Matematikai Gyűjtemény tárlatai.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását