2024. április 25. - Márk

Legyen ön is milliomos (képviselő)

A válság miatt elvesztette munkahelyét? Elege lett a rabszolgasorsból? Akar Ön havi 12000 euróért országgyűlési képviselő lenni? Nosza rajta, itt a lehetőség, jelentkezzen még ma!
2010. január 11. hétfő 13:19 - Nagy András
„Munkatársakat keresünk!

Munkatársakat keresünk országgyűlési képviselő munkakörbe az egész országból. Részletek az smsdemokrata.hu oldalon.”


Feltételek

Az itt látható rövid, ám annál figyelemreméltóbb közleményt jelentette meg az SMSDEMOKRATA nevezetű - weboldala tanúsága szerint a Pest Megyei Bíróságon bejegyzett - társadalmi szervezet hétfő reggel. Komolyan gondolják ezek amit írnak, vagy íme az újabb, választási kampányra csimpaszkodó médiahack? Utánajártunk, mifajta gyógyírt kínálnak az esemesdemokrácia jeles hazai képviselői az országot idestova több mint húsz éve gyötrő bűnös kórságokra!

Az biztos, hogy a szervezet az általa meghirdetett „állás” betöltését mifelénk eddig ismeretlen feltételekhez köti. A jelentkező rendelkezzen választójoggal, legyen alkalmas a képviselői feladatok ellátására, legyen alkalmas arra, hogy képviselővé válasszák, legyen képes magát röviden és érthetően kifejezni, tudjon egyszerű szövegeket megérteni, valamint, - most tessenek figyelni - „legalább minimális társadalmi intelligenciával rendelkezzen.” (Fenti feltételrendszerre támaszkodva vajon már holnap sor kerülhetne a magyar parlamenti képviselői létszám régóta várt felezésére? - a szerk.)

Cserébe

Ezért cserébe az esemesdemokraták nem kevesebb mint 12.000 euró/hó tiszteletdíjat biztosítanak, de csak abban az esetben, ha az „alkalmazott” távol tartja magát mindennemű mutyitól és korrupciótól. (Vajon mi végre ez a vérnarancs ízű kitétel? - a szerk.) Ellenkező esetben átnevelő tábor vár rá. Legalábbis a szervezet 2010-es választásokra készített „kormányprogramja” szerint, amelynek egyik legelső cikkelye kerek perec kimondja:

„A bűnakadémiaként üzemelő börtönöket átnevelő táborokká alakítjuk, ahol a bűnözőknek elvesszük a kedvét minden további jogsértéstől. A bűnözők vagyonát elkobozzuk és az áldozatok támogatására fordítjuk”, valamint „megdöbbentő brutalitással számoljuk fel a bűnözést. Bűnpártiból tisztességpártivá alakítjuk a jogrendszert. A társadalmi együttélésre képteleneket elkülönítő táborokba zárjuk. A gyilkosokat megöljük.” (Helyes. Azt' adjon az isten szebb jövőt - a szerk.)

Egy mutyimentes Magyarországért

Egy párt, amely mindenre (és még annak ellenkezőjére is) gondol. Felszámolná a munkanélküliséget, bevezetné a demokráciát (!), mégpedig úgy, hogy az állampolgárok dönthetnének olcsó digitális népszavazásokon akár hetente.  Megállítaná a kilakoltatásokat, visszavenné az elmúlt 20 év korrupciós pénzeit (Vajon hol vannak ezek?), kidöntené az egészségre veszélyes telefontornyokat, valamint elsötétítené a Magyar- és Duna Televíziókat, hogy forrásaikat az egészségügybe pumpálja. Kiírtaná a parlagfüvet és úgy csökkentené a bürokráciát, hogy az ne növekedjen. (Hm... Fű és bürokrácia csökkentése... - miért csengenek olyan ismerősen e szavak? - a szerk.)

Ne higgye azonban a kedves olvasó, hogy álmai állásától immár csak egy a szervezet címére dobott mail választja el: egyrészt választókerületenként maximum 1 fő lehet egyéni képviselő, ami összesen 176 pozíciót jelent országosan, másrészt jó tudni, hogy a leendő „munkaadó” ígéri: a kiválasztás többfordulós, kemény eljárásban történik majd. Bár a túljelentkezés ezzel együtt is borítékolható, aggodalomra semmi ok.

A HírExtra már tervezi a Mutyimentes Magyarországért Múúúnió (MMM) létrehozását, amelynek havi nettó 24000 eurós életjáradékkal ellátott tagja lehet minden tizennyolc kilónál nehezebb magyar állampolgár, aki szakorvosi engedéllyel tudja bizonyítani, hogy a Kárpát-medencében őshonos magyar marha százrétű gyomrától gyökeresen eltérő, egyszerű emésztőszervvel rendelkezik.

Helyes kis kétpárti parlament lesz ebből.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását