2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az MLSZ nem kommentálja a Nemzeti Sport információit

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem kívánja kommentálni a Nemzeti Sport című napilap csütörtöki számában megjelent információkat, melyek arra vonatkoznak, hogy melyik két magyar bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban tette meg a büntetőfeljelentést a szervezet.
2009. december 3. csütörtök 12:01 - HírExtra
Az újság - a laphoz eljutatott információk alapján - arról ír, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) monitoring rendszere alapján vörös és sárga jelzést kapott két NB I-es bajnoki mérkőzést az augusztusi 15-i és a november 7-i fordulókban játszották. A lap azt is tudni véli, hogy mindkét esetben ugyanaz a fővárosi csapat volt érdekelt két vidéki együttessel szemben.

"Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a dolgot, mivel változatlanul tartjuk magunkat ahhoz, amit az UEFA is képvisel, miszerint a sajtóban megjelenő híreket nem kommentáljuk" - nyilatkozta az MTI érdeklődésére Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását