2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hamis játékokat és műszaki cikkeket foglaltak le

Mintegy 13 ezer hamis játékot és ruházati kiegészítőt, valamint 64 ezer mobiltelefon-tartozékot és egyéb cikket foglaltak le a vámosok, amelyek értéke eléri a 61 millió forintot - közölte a vámhatóság csütörtökön az MTI-vel.
2009. december 3. csütörtök 12:08 - HírExtra
A Vám-és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) szerdán tartott ellenőrzést a józsefvárosi piacon, ennek során kerültek elő a hamisított játékok és ruházati kiegészítők, valamint illegálisan forgalomba hozott DVD-ket, CD-ket is találtak.

A mobiltelefon-tartozékok egy Rajka közelében ellenőrzött kamion konténerből kerültek elő. A jármű a vámokmányok szerint mintegy húsz tonna különféle árut szállított kínai feladótól. Miután átvizsgálták a konténert, a pénzügyőrök 64 ezer olyan mobiltelefon-tartozékot, öngyújtót, iránytűt, ébresztőórát találtak, amelyek "gyenge hamisítványok" és nem voltak feltüntetve az okmányokon.

A két esetben összesen 61 millió forint értékű hamis árut találtak a pénzügyőrök, amelyeket lefoglaltak, és ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölése, szerzői jogok megsértése és csempészés miatt eljárást indítottak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását