2024. május 7. - Gizella

A magyar kajakost már csak a tóban keresik

Az Új-Zélandon pénteken eltűnt magyar kajakos deprimált volt, mert már egy ideje nem talált állást - közölte a rendőrség, és bejelentették, hogy a szárazföldön már nem keresik a 41 éves férfit, csak a tóban.
2009. november 18. szerda 18:21 - HírExtra
A feleségével másfél éve Queenstownban élő M. Cs. G. a város melletti Wakatipu-tavon tűnt el, miután kajakot bérelt ott. A vízi járművet megtalálták a városi öböl közepén. A belseje száraz volt, és benne volt az evező és az ugyancsak száraz mentőmellény. Elkezdtek utána kutatni a tóban és a környéken, helikopterrel is keresték. Szerdára a szárazföldi kereséssel felhagytak, de a rendőrségi búvárok még tovább dolgoznak. A rendőrség keres egy másik kajakost, egy ugyancsak európai férfit, aki állítólag a magyarral egy időben szintén a tavon volt.

Magyarországon élő rokonai szerint M.Cs.G. tapasztalt kajakos és jó úszó - olvasható az nzherald.co.nz új-zélandi hírportálon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását