2024. április 19. - Emma

Ezt csúnyán benézte a TV2 sztárja!

Ezt benézte Damu Roland! A TV2 sorozatsztárja botrányos viselkedésével elérte azt, hogy szép lassan bedőlt privát színi tanodája. Íme, a bukás okai!
2009. október 13. kedd 13:29 - HírExtra
Nagy reményekkel indította be annak idején saját színészképzőjét Damu Roland, a Jóban rosszban sorozat sztárja. Csakhogy vállalkozása elég hamar bedőlt, a tanítványai ugyanis minősíthetetlen stílusa miatt sorban elpártoltak tőle.

Az egyik volt tanonc a Blikknek elmondta: Damu viselkedése és ordibálása miatt addig csökkent a tanoda létszáma, míg csak el nem fogyott.

Pedig minden olyan szépen kezdődött…

„Havonta négyszer jöttünk össze, mindig vasárnap. Az első órán negyvenen voltunk, aztán pár héttel később már csak hatan. Hogy miért? Valószínűleg Roland stílusa miatt. Nem tudni, miért, de megállás nélkül ordibált, nem csak velünk, a kisebb gyerekek szüleivel is. Az egyiket konkrétan elküldte melegebb éghajlatra” – árulta el az egyik fiatal lány. – „Hihetetlen, milyen stílusa volt, egyik percben kedves, aranyos, másik percben pedig alaptalanul üvölt az arcodba! Nem értettük. Nem csoda, ha gyorsan feladták, csak úgy potyogtak ki az emberek. Még Roland jobbkeze is elhagyta őt! - árulta el Brigitta, aki nem akarta megmutatni az arcát, mert jó viszonyban volt a színésszel” – tette hozzá az egykori tanonc.

Az iskola – illetve kamuiskola – megdöbbent tanulói azt is elmesélték, hogy a minősíthetetlen viselkedésért havonta tizenöt ezer forintot fizettek, mindezt három tanárnak – Damunak, a barátnőjének és a TV2 egyik riporterének.

Csoda, hogy bedőlt az egész társulat?

Nyilván nem. Mint ahogy az sem, hogy Damut nem sikerült elérnie a bulvárlap munkatársainak az ügyben.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását