2024. április 29. - Péter

Hillary, Monica Lewinsky-ról

Hillary Clinton, egykori amerikai first lady a Monica Lewinsky-affér 10. évfordulóján egy érzelmes tv-interjúban bevallotta: sosem kételkedett férje szerelmében, még akkor sem, amikor az hűtlen lett hozzá.
2008. január 19. szombat 12:11 - Hírextra

A demokrata elnökjelöltség elnyerésére esélyes szenátor asszony a Tyra Banks-show vendége volt. Szokatlan nyíltsággal beszélt egykori gyötrődéséről, első ízben azóta, hogy bejelentette, versenybe lép az elnöki posztért.

"Magamba kellett szállnom és alaposan át kellett gondolnom, mi a helyes nekem és családomnak" - mondta Tyra Banks volt topmodell népszerű televíziós műsorában.

A 60 éves Hillary kijelentette: soha nem kételkedett abban, hogy Bill szereti őt, és soha nem ingott meg a lánya és családja iránti kötelességérzete, bizalma.

"El kellett dönteni, mit tegyek (...) azt hiszem, nagyon fontos, hogy az ember a nehéz pillanatokban saját magára hallgasson" - fejtette ki, hozzátéve, sok ilyen pillanat van az életben.

Elmondta, rendkívül felizgatta férje hűtlensége, a fehér házi gyakornokkal való viszonya.

egalázottnak érezte magát. De első pillanatnyi érzései, a düh, a zaklatottság és a csalódottság után elgondolkodott. "Nem szabad a pillanat hevében dönteni" - mondta határozottan.

Elmesélte, azóta sok nő kérdezte tőle, mit tegyen hűtlen férjével. Mindenkinek azt tanácsolta, legyen hű önmagához és cselekedjen úgy, ahogy saját maga számára megfelelőnek érzi. Ez eltérhet attól, ahogy más gondolja, de minden eset egyedi - mondta.

Elemzők szerint Hillary Clinton azzal, hogy felfedte egykori érzéseit, nem utolsósorban a női szavazók rokonszenvét akarta megnyerni. A múlt heti New Hampshire-i előválasztáson valószínűleg úgy tudott nyerni vetélytársával, Barack Obamával szemben, hogy az utolsó pillanatban sok nőt a maga oldalára állított. A mindig keménynek mutatkozó szenátor asszony egy tévében is közvetített fórumon megmutatta emberi arcát, elérzékenyülten beszélt arról, hogy néha milyen nehéznek érzi a kampány megpróbáltatásait.

Bill Clinton egykori elnök elhíresült afférja Monica Lewinskyval eddig nem játszott különösebb szerepet az elnökjelölt-választási versenyben, Hillary demokrata és republikánus ellenfelei sem használták fel az ügyet fegyverként.

Bill Clintonnak 10 éve kis híján az elnökségébe került a kaland a fiatal gyakornoknővel: eskü alatt vallotta, hogy nem volt szexuális kapcsolata Lewinskyval, de később beismerte, nem mondott igazat. A gyakornoknő azt mondta, "csak" orális szex volt közötte és az elnök között. Bill Clinton a botrány ellenére népszerű elnökként hagyta el a Fehér Házat és ma is a legnépszerűbb demokrata személyiségek közé tartozik, felesége kampányának fő stratégája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását