2024. május 10. - Ármin, Pálma

A H1N1 még az Istenhez vezető utat is elállja

Tunézia - most első ízben - lefújta lakóinak részvételét az idei mekkai zarándoklaton, a haddzson az új influenza elleni oltóanyag hiánya miatt. A vallási ügyek minisztériuma közölte kedden, hogy a H1N1-vakcinák nem érkeznek meg október közepe előtt, s ez már túl késői időpont mindenki beoltásához, aki részt akar venni a zarándoklaton.
2009. október 6. kedd 17:10 - HírExtra
Szaúd-Arábia tuniszi nagykövetsége arról tájékoztatott, hogy idén a haddzs november 18-a körül kezdődik. Muzulmánok milliói, köztük mintegy tízezren Tunéziából özönlenek minden évben Mekkába, hogy teljesítsék az iszlám öt alappillérének egyikét.

Szaúd-Arábia arra kérte az idősebbeket és krónikus betegségben szenvedőket, hogy idén hagyják ki a zarándoklatot, és több muzulmán ország korlátozni igyekszik útnak induló állampolgárainak számát.

Tunéziában még senki sem halt meg az új influenzában, amelynek nyolcvan esetét regisztrálták az észak-afrikai országban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását