2024. március 29. - Auguszta

Várják a romákat

Október közepéig pályázhatnak roma diplomások arra a kétszáz álláshelyre, amelyet a kormány szeptemberben hirdetett meg; a versenyvizsgán megfelelt jelentkezők január elsejétől a magyar közigazgatási rendszerben dolgozhatnak az ország különböző részein.
2009. október 2. péntek 14:10 - HírExtra
Teleki László, a romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a pályázati kiírással kapcsolatban az MTI-nek pénteken azt mondta: a roma diplomások álláslehetőségét az egész országra kívánják kiterjeszteni oly módon, hogy a nyertes pályázók nem feltétlenül csak a fővárosban, a minisztériumokban, hanem a megyei és a regionális állami hivatalokban is kapnának állást.

A pályázati kiírás szerint október 1-jétől október 15-éig a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központnál (KSzK) - a http://tavoktatas.kszk.gov.hu/ilias3/goto_kszk_svy_3494.html címen - lehet jelentkezniük azoknak a roma származású diplomásoknak, akik a magyar közigazgatásban akarnak dolgozni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását