2024. április 25. - Márk

Ősszel megmozdulnak a romák?

Legalább kétszázezer embert várnak a szervezők arra az őszi demonstrációra, melynek fő célja felhívni a figyelmet a romákat érő diszkriminációra és kirekesztésre - közölte a Népszava pénteken.
2009. augusztus 14. péntek 07:21 - HírExtra
Az esemény célja továbbá a kormány ösztönzése olyan érdemi lépésekre, amelyek a cigányság integrációját és tisztességes boldogulását segítik elő.

Hankó Vidor, a szervező Magyarországi Szolidaritás Párt elnöke a lapnak elmondta: új értékrendre, szemléletváltoztatásra és közös összefogásra van szükség, ám a többségi társadalom helyzetének javulása nélkül aligha képzelhető el a cigányság felemelkedése.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

novaklaszlo56
2009. augusztus 14. 11:42
Igen, igazad van. Az intelligencia általában csendes és jámbor portéka. És azt sem lehet pénzért megszerezni. Csak a szeretet hullámhosszán hozzáférhető, ezért látsz olyan kevés embert, aki "birtokolja" és használja. Ráadásul - főleg ilyen időkben nehéz teher is, mert fokozott érzékenységgel és tisztánlátással jár, s ekként jócskán megterheli a "tulajdonosát".
novaklaszlo56
2009. augusztus 14. 11:35
Ami pedig a 11.15-ös hozzászólásomban említett túlélést illeti, egyszerű a prognózis:
általános vélemény szerint, aki hülye (szolidáris, törvénytisztelő, stb.), haljon meg! Világos, hogy lesznek szép számmal túlélők ( :D ), de a jelek szerint én semmiképpen sem lehetek köztük. Nem is tudom, hogy bánkódjam-e emiatt. Egészen más (társadalmi) közeg províziója esetén biztosan nagyon sajnálnám.
p-Aga
2009. augusztus 14. 11:32
KÖSZ, elolvastam!
Mindegyik válasza telitalálat. Számomra (???) az is figyelemre méltó, hogy kemény dolgokat is meglepő intelligenciával, diplomatikusan képes megfogalmazni. Politikusaink, szóvivőik (néha én is...)tanulhatnának tőle.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását