2024. március 29. - Auguszta

Nagy a mellem, ki is teszem, ezért hallgassátok a dalaimat!

Dukai Regina után újabb modell csap fel énekesnek, és mindenki hatalmas meglepetésére ős is nyálszámokat fog játszani. Kustánczi Lia ráadásul nem is nagyon rejtegeti, hogy hangja helyett képzett testével fog hódítani.
2009. szeptember 25. péntek 13:13 - Pasztor Balázshirextra@
A magyar sztárgyár nem igazán tud újdonságokat kitalálni, így marad a már unalomig ismert recepteknél: vegyél egy jól kinéző, viszonylag ismert nőt, rakd ki mindenét, írasd be pár hónapra énekórára és énekeltess vele nyálszámokat. Ezt a receptet követő Kustánczi Lia is, aki véleménye szerint már mindent elért a modellkedésben amit már el lehetett, így most az énekesi pályára akar koncentrálni. Már pár hónapja énekórákat is vesz Szatmári Orsolyától! Meddig képzi magát egy normális énekesnő? Évekig, évtizedekig!

Ráadásul önmaga is beismeri, hogy csupán a testével kívánja meghódítani a közönséget - miközben arról nyavalyog, hogy első klipjének forgatásán folyamatosan fájt a lába a, mivel leoperáltak egy szemölcsöt a talpáról, és gigamagassarkúban kellett végigvonaglania 4-5 órát. „Az első kislemezemhez, a Csak egy érintéshez készült az első videóm, ami egy imidzs klip lesz. Öt különböző dögös ruhában leszek látható.” Erre szokták azt mondani, hogy inkább egy pornófilm, az legalább nem kornyikál.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. szeptember 26. 11:02
Amíg néhány mosott agyú csak az "öt különböző dögös ruhában" bohóckodó plázacicára kíváncsi a zene tartalma helyett, addig csak küzdjenek a mikrofon előtt. Megérdemlik. Ők is, és a rajongóik is.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását