2024. április 20. - Tivadar

Újabb Rammstein botrány - Brutális klippel 18+!

A Rammstein új albumot dobott piacra, és ehhez a jelek szerint el is készítette a legújabb videoklipjét. Természetesen ezen megint rengetegen kiakadtak.
2009. szeptember 17. csütörtök 17:00 - HírExtra
A Rammstein töretlen népszerűségének és fanatikus rajongótáborának egyik oka az, hogy az együttes stílusa mind koncerteken, mind klipeken, mind szövegben nyers, szókimondó bizarr és polgárpukkasztó. Az egyik klipjében hófehérke drogot és aranyat bányásztat a törpékkel, akiket egyébként szexrabszolgának tart, koncertjükön mübránerrel vizelnek bele a közönség soraiba, szövegekben pedig olyan témákat boncolgatnak amik a konzervatív Németországban nem épp illendőek.

Mivel az együttes 3 éve nem jelentkezett új albummal, ideje volt valamit összedobniuk, mert még a fanatikusok száma is elkezdett csökkenni. A legújabb albumukat debütáló Pina című klip szerdán este 10-kor debütált egy amatőr pornószájton, és mind a szöveg, mind a képi világ lazán elérte 18 karikás korhatárt. Bár a Rammsteintől megszokhattuk volna az ilyesmit, de nép és pár szervezet úgy néz ki nem, ugyanis is mét tiltakozás hullám övezte a klipp bemutatását - ezért minden videomegosztó portálról leszedték. Ellenben ez csak növelte a korong körüli hírverést, s ekképp várhatóan az eladásokat is megemeli majd.

A szöveg egyébként annyira nem vészes, csak az érzelem nélküli szexről szól - így talán az ellenzők szerint az a rossz dolog. „Neked pinád van, nekem meg farkam, Szóval mi a gond? Csináljuk gyorsan!” „Csak egy kicsit... légy az én kis kurvám!” és más hasonló szövegek nem lépik át a hazai népszerű rockegyüttesek dalszövegeinek határát. Mind a Depresszió, mind a Tankcsapda használ hasonló szövegeket, ráadásul utóbbi frontembere, Lukács László így konferált fel még anno a Sportszigeten egy számot „Unjuk, hogy azt mondják, hogy a Tankcsapda dalai mindig a baszásról szólnak. Ez nem igaz. Így most jöjjön egy dal a szopásról!” Aki pedig kíváncsi a videóra, és elmúlt 18 éves, az itt megtekintheti.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását