2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Gyurta Dani csalta barátnőjét?

A fiatal úszóról csúnya pletykák keringenek, ugyanis egyesek szerint előző barátnőjét, Edinát nem egyszer megcsalta, s ez vetett véget a románcuknak.
2009. szeptember 16. szerda 11:59 - HírExtra
Nem éppen kedves szavakkal illették Gyurta Danit egy levélben, amit az egyik napilapnak küldött el egy névtelen olvasó. Állítása szerint Gyurta Dani folyamatosan csalta szép barátnőjét, s ez vetett véget a harmonikus kapcsolatnak.

Néhány hónapja még arról cikkeztek az újságok, hogy a fiatal úszó, és Edina kapcsolata mennyire bensőséges, rengeteg tininek ők váltak a példaképévé. Ezért nekik külön csalódás volt olvasni, hogy Dani mennyire kicsapongó életet él.

Tagadja a vádakat

A napilap szembesítette a világbajnokot a vádakkal, aki csak annyit mondott, hogy nem szeretne az ilyen pletykákkal foglalkozni. Mindig igyekezett a magánéletét érintő kérdéseket elkerülni, mert sokkal fontosabbnak tartja a sikereit, és munkásságát.

„Úgy vélem, nekem sokkal inkább a sportban elért eredményeimmel, nem pedig a magánéletemmel kell a címlapokra kerülnöm. Az időeredményeim javulásáról szívesen nyilatkozom, ám a személyes ügyeimet inkább megtartom magamnak.” – magyarázta Gyurta Dani.

A minap az úszó részt vett az RTL Klub Reggeli című műsorában, de Horváth Éva sem tudott többet kihúzni belőle, az úszó elég határozottan jelezte, hogy nem szándékozik volt barátnőjéről mesélni. A vádakat tagadja, elmondása szerint már sokkal korábban szakított Edinával, de mostani párjáról nem szeretne mesélni.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását