2024. április 26. - Ervin

Gyereke lesz Steiner Kristófnak

Egyre több meleg szeretne gyereket, Kristóf és párja, Matan is szeretne örökbe fogadni egy babát. Már be is adták a szükséges papírokat.
2009. szeptember 14. hétfő 11:09 - HírExtra
Az egykori műsorvezető, Steiner Kristóf még tavasszal eljegyezte barátját, Matant, és úgy érzik, hogy a kapcsolatuk annyira erős alapokon nyugszik, hogy elérkezett az idő a gyermekvállalásra.

„Már régóta érik bennünk a gondolat, hogy szeretnénk gyermeket, de most jutottunk el arra a pontra, hogy komolyan foglalkozhatunk a témával. Matan jövőre már orvos lesz, én pedig stabilan írok hat-hét magazinnak, és mindketten érzelmileg is felnőttünk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan gyermeket fogadjunk örökbe, akire nem adoptálni vágyó szülők várnak, hanem épp fordítva: ők várnak arra, hogy valaki örökbe fogadja őket.” – mesélte őszintén Kristóf.

Izraelben lesz apa Kristóf


Elmondta, hogy a legtöbben újszülött, fehér gyermeket akarnak, és a nem egészséges gyermekeket szinte senki sem fogadja örökbe. Nekik sokkal fontosabb, hogy segítsenek a kicsiken. „Nem bánjuk, ha a leendő gyerekünk már nem csecsemő, és természetesen azt sem, ha arab, indiai, roma, kínai vagy fekete.” – jelentette ki határozottan Kristóf, aki számára Izraelben minden feltétel adott ahhoz, hogy szülővé váljon.

Izraelben egy meleg pár hivatalosan is örökbe fogadhat gyermeket úgy, hogy mindkét fél a gyermek gyámja lesz, ezért is kinn próbálkoznak a fiatalok, s nem Magyarországon. „Ennek természetesen nem az az oka, hogy egzotikus bébink legyen, mielőtt ez bárkiben felmerülne. Sajnos otthon csak egy örökbefogadója lehet a gyermeknek, ha homoszexuális párról van szó, tehát a másik apát jogilag semmi nem kötné a gyermekhez. Kitöltöttük és beadtuk a hivatalos papírokat, bizakodva várunk a válaszokra. Egy ideig biztosan eltart ez az eljárás, legalább háromszor külföldre kell utaznunk miatta, rengeteg pénzbe is kerül a dolog, ezért most minden fillérre vigyázunk.” – árulta el Kristóf.

„Tisztelettel kérem a magyar testvéreimet, hogy ne ítélkezzenek, hanem osztozzanak az örömünkön, és szorítsanak nekünk, hogy sikerrel járjunk!” – tette még hozzá.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását