2024. május 19. - Ivó, Milán

Úristen, Mary Zsuzsi exszeretője a halál szélén!

Rég hallottunk Mary Zsuzsi exszeretőjéről, azaz rég szerepelt a bulvárlapokban. Pont itt volt az ideje, hogy visszatérjen.
2009. szeptember 4. péntek 10:19 - HírExtra
Szomorú dolog következik az alábbiakban. Tessék felkészülni rá. Majdnem annyira szomorú, mint hogy Liptai Claudia levetkőzik, vagy hogy Vágó István új műsora csúfosan megbukott a TV2-n. Mary Zsuzsi exbarátja, a tinédzserkorból éppen hogy kikecmergő Tamást (20) ugyanis felettébb megviselte a Zsuzsival való szakítás. A múltkor például öngyilkos akart lenni. Te jó ég!

A Blikk szerint Tamás orvosi kezelésre is szorulna, ám ő hallani sem akar erről. „Túl sok volt neki ez az egész. Jó lenne, ha szakember venné kezelésbe, hiszen egyedül nem tud megbirkózni ezzel a súlyos lelki teherrel. Nem tudjuk, mi igaz abból, amit összehordanak Zsuzsiról, mert hónapok óta nem beszéltünk vele” – ezt Tamás édesanyja, Rita mondta a bulvárlapnak.

Tetszett volna felpofozni a kedvenc fiacskáját akkor, amikor előállt azzal a hülyeséggel, hogy ő majd a nagy műfogsorvillantó sztár, Mary Zsuzsi oldalvizén lesz híres…

„Tomi rég hazaköltözött, nem is kommunikálunk Mary Zsuzsival. Ezért nem igaz, hogy a fiam éjszaka járkál hozzá, mint ahogy az sem, hogy Tomi csak a szex miatt kellett Zsuzsinak. Az ilyen feltételezéseket kikérjük magunknak. Felháborítónak tartom, hogy ez a szegény fiú issza meg mindennek a levét. Zsuzsi mindig is szeretett szerepelni, amivel nincs is semmi gond, csak jó lenne, ha kihagyná mindebből a fiamat. Nem irigylem szegényt, az utcán folyamatosan megállítják őt, és Zsuzsiról faggatják. Szeretné már lezárni a múltat, és elfelejteni végre Zsuzsit” – tette hozzá az aggódó anyuka.

Terhes lett a médiafelhajtás? Vagy cikivé vált az egész történet? Van erre egy mondás, valahogy így hangzik: aki k...ának áll, az ne csodálkozzon, ha néha meg…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Aladdin23
2009. szeptember 4. 14:16
Elnézést, nem tudom megállni, hogy a cikkhez ne szóljak hozzá!
Ludason élek több éve, jól ismerem Tamást és családját. Normális, rendes család!!! Tamás nincs a halál szélén, sőt nincs kiborulva sem. Az sem igaz, hogy úton-útfélen megállítják Őket és kérdezgetnek Tőlük az emberek, Ők nagyon ritkán tartózkodnak a faluban, akkor is autóval jönnek-mennek. Az emberek szeretik Őket!!! Furcsa és valótlan cikkek jelennek meg Róluk számomra,ill. többek számára is, ezért nem birtam megállni, hogy ne szóljak hozzá.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását