2024. március 29. - Auguszta

Liptai Claudia mégsem vállalja be?

Mint a csinos tévésztár a TV2 Mokka című reggeli műsorában bevallotta, komoly kételyek merültek fel benne az októberben esedékes Playboy-fotózás miatt. Lehet, mégsem legeltethetjük szemünket Claudia pucér testén?
2009. augusztus 25. kedd 08:59 - HírExtra
Liptai Claudiát mindig is sugárzó magabiztosságáról ismertük, ám ezúttal félénk arcát mutatta a televíziónézőknek. A sztár a kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bevallotta: retteg attól, hogy csupán lejáratja magát azokkal a képekkel, amelyek a Playboy számára készülnek majd.

Mint arról korábban már a HírExtra is beszámolt, Claudia nemrég mintegy hárommillió forintért vállalta, hogy ledobja ruháit a férfimagazin kamerái előtt. Most azonban kiderült: A népszerű műsorvezető attól fél, hogy hamarosan elkészülő aktképein fog nevetni az egész ország.

– A legfontosabb, hogy egy ilyen magazin engem akar látni. Bár az is lehet, hogy csak nevetni akarnak – nyilatkozta Liptai Claudia Azurák Csaba azon kérdésére a tegnapi Mokkában, hogy miért döntött végül a teljes kitárulkozás mellett. Claudia idáig minden idők legnagyobb hazai gázsiját kapja meg azért, hogy meztelenül pózoljon, ám ennek ellenére nagyon sokáig hezitált a felkérésen.

– Nagy vívódás volt. Ha úgy néznék ki, mint Zimány Linda, akkor nem gondolkodnék, de így igen – vallotta be Claudia. A csinos műsorvezető saját bevallása szerint, ha belenéz a tükörbe, nagyon nincs megelégedve a látvánnyal. Való igaz: a népszerű műsorvezető az elmúlt években jó néhány kiló felesleggel „gazdagodott”.

Ez a fotózás azonban minden szempontból kifizetődő lehet számára: a közröhejtől való félelem alighanem ráveszi, hogy régi formájába lendüljön, a Playboyban viszontlátott szexi fotók visszaadhatják védjegyévé vált önbizalmát, nem mellékesen pedig 3 millió forint is üti a markát.

Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője egyébként nem ért egyet Claudiával. – Ezt Claudia sem gondolhatta komolyan, hiszen remélem az egész ország kíváncsi rá. Soha nem azért kérünk fel valakit, hogy kinevessük, hanem azért, mert úgy gondoljuk, hogy tökéletesen beleillik a lapunkba – reagált Claudia szavaira a Playboy főszerkesztője.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását