2024. május 8. - Mihály

Gigantikus fesztivállal kezdődik a szezon

Mi sem jelzi jobban az ősz közeledtét, mint hogy elkezdődik a hokiszezon, ráadásul nem is akárhogy. A jövő hét szombaton rögtön négyszáz gyerek kezdi el egyszerre kergetni a pakkot!
2009. augusztus 29. szombat 08:59 - HírExtra
Egész napos fesztivállal köszönti a Magyar Jégkorong Szövetség és a MecDonalds az új jégkorong szezont. Szeptember 12-én, szombaton több mint négyszáz gyermek kergetheti a pakkot egész nap a káposztásmegyeri IceCenterben.

A Gyermek Jégkorong Fesztiválon a legkisebbek, azaz a szupermini és a mini korosztály (hat és tíz év közötti gyermekek) vív majd a remények szerint színvonalas mérkőzéseket egészen reggel kilenctől este hatig.

Délután ráadásul ingyenes közönségkorcsolyázás is lesz minden érdeklődő számára, de lesz bűvészshow, játékos vetélkedő, filmvetítés, rajzverseny, arcfestés, NHL playstation, asztali hoki és nem utolsó sorban találkozás a válogatott játékosaival.

A szervezők egyetlen kérése, hogy aki teheti, ne hagyja otthon kinőtt, vagy már nem használt jégkorongos kellékét, a használt áruk börzéjén ugyanis minden bizonnyal gazdára találnak ezek a felszerelések is.

Mire várnak még? Gyereket, ütőt, mezeket összepakolni és irány a jég!
Forrás: HírExtra/Magyar Jégkorong Szövetség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását