2024. május 18. - Erik, Alexandra

Dílerek buktak le

Kábítószerrel való visszaélés alapos gyanúja miatt öt embert vettek őrizetbe a fővárosban a BRFK VIII. kerületi rendőrkapitányságának munkatársai - olvasható a rendőrség honlapján csütörtökön megjelentetett közleményben.
2009. augusztus 13. csütörtök 15:12 - HírExtra
A rendőrök egy állampolgári bejelentést kaptak, hogy a VIII. kerületi Dobozi utca egyik lakásában ismeretlen személyek kábítószer-értékesítéssel foglalkoznak.

A józsefvárosi rendőrök és az akcióosztály munkatársai egy időben három lakásban tartottak házkutatást szerdán, melynek során 10 személyt állítottak elő, valamint az egyik lakásból lefoglaltak körülbelül 900 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, és különböző arany ékszereket, melyekről az előállítottak érdemben nem tudtak nyilatkozni. Az ügyben hat embert előállított tanúként hallgattak meg.

Négy ember, egy 48, egy 41 és egy 20 éves férfi, valamint egy 21 éves nő ellen indult eljárás.

A további adatgyűjtések nyomán elfogtak egy 33 éves vietnami állampolgárt is, aki szintén megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök őt is őrizetbe vették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását