2024. május 20. - Bernát, Felícia

Elfogták a bankautomata-robbantókat

Elfogták a rendőrök azt a két embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy tavaly Békésszentandráson felrobbantottak egy pénzkiadó automatát és a zsákmányolt készpénzzel elmenekültek - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. augusztus 12. szerda 11:31 - HírExtra
A tettesek tavaly november 11-én robbantották fel az automatát, majd elmenekültek a helyszínről. A két gyanúsított egy másik bűncselekmény elkövetése közben került rendőrkézre. Tiszaföldváron vették őrizetbe őket, amikor egy harmadik társukkal több ezer karton különféle márkájú, külföldi zárjegyes, csempészett cigarettát próbáltak meg ellopni egy családi házból - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gyanúsítottakat időközben előzetes letartóztatásba helyezték, ellenük igazságügyi szakértők bevonásával dolog elleni erőszakkal, jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatódik az eljárás - tette hozzá Albert István.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását