2024. május 5. - Györgyi

Vona magát minősítette a zsidózással?

Nem hiszem, hogy minősítenem kellene azt, ami önmagát minősíti - fogalmazott Gyárfás Tamás, a köztelevízó Nap-kelte című műsorának producere, arra reagálva, hogy a hétfői adásban Vona Gábor, a Jobbik elnöke Izraelbe küldte az őt kérdező újságírót.
2009. augusztus 10. hétfő 15:45 - HírExtra
"Ha Önt annyira izgatja és foglalkoztatja a zsidókérdés, költözzön ki Izraelbe" - válaszolta Betlen Jánosnak a politikus, miután a műsorvezető azt kérdezte tőle, mit tanácsolna a Jobbik szavazótáborának: elmenjenek-e vagy sem arra a rendezvényre, amelyen egy szervezet a náci politikusról, Rudolf Hessről szeretne megemlékezni Budapesten.

Betlen János úgy reagált: nagyon felháborította, hogy a Jobbik elnöke ezt a kijelentést tette rá.

Arra a kérdésre, hogy terveznek-e bármilyen lépést az eset kapcsán, meghívják-e ismét a műsorba Vona Gábort, a producer azt mondta: nem tehet olyat, ami az ORTT-be, illetve a médiatörvénybe ütközik. A választások idején például kötelező érvénnyel kell meghívni a parlamentbe tartó pártokat - hívta fel a figyelmet.

Betlen János természetesen Magyarországon marad - tette hozzá Gyárfás Tamás.
Vona Gábor, de előtte már több, a Nap-keltében megkérdezett politikus szóvá tette, hogy az őt kérdező újságírók nem hagyják elmondani azt, amit szeretnének. Gyárfás Tamás a riporteri kérdezéstechnikával megfogalmazott felvetésekre azzal válaszolt: a Kereszttűz vitaműsor, a válaszokra kíváncsiak, s ha ezek kapcsán újabb kérdések vetődnek fel, akkor annak kell teret adni.

"Ez nem a mikrofonállvány műfaja" - mondta Gyárfás Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kis Lajos
2009. augusztus 13. 12:25
sharapova2008
Gondolom Te is kiválasztott vagy, lehet hogy onnan írsz amit Vona lakhelyül ajánlott Betlennek,de azért ez egy magyar oldal, úgy hogy nyugodtan írj magyarul.
Egyébként Vona nem zsidózott, mint ahogy Pásztor Albert sem cigányozott.
zolcsi44
2009. augusztus 10. 21:11
Azt, hogy Vona ezt mondhata azt jelenti, hogy a JELENLEG FENN ÁLLO TÁRSADALMI berendezkedés, és annak jogi megjelenése, erőssége egyenlő a nulával. Azt mond és annak amit akar. Azonban nem kell elfelejteni, hogy Orbán V. jobb kezevolt és még most is fogják, de szorosan egymásét.
eroica
2009. augusztus 10. 21:02
sharapova2008
This story!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását