2024. május 2. - Zsigmond

Találkozna Talmácsi Gáborral? Itt a lehetőség!

Nem rendkívüli, de azért egészen emberi az ötlet: Talmácsi Gábor menedzsmentje Talma-napot szervez a Hungaroringre. Itt a lehetőség, hogy találkozzon az első magyar MotoGP-pilótával!
2009. augusztus 9. vasárnap 08:01 - HírExtra
Azt ugyebár tudjuk, hogy Talmácsi Gábornak élete egyik nagy álma teljesült azzal, amikor júniusban a Scot Racing Honda 800 köbcentis motorjával első magyarként a MotoGP királykategóriájában állhatott rajthoz. Azóta már megjöttek az első pontjai is: Németországban egy, míg Nagy-Britanniában már négy pontot szerzett a motorsport non plusz ultrájának számító versenysorozatban.

Az igazi rajongók természetesen már azt találgatják, hogy a pontszerzési folyamat folytatódik-e a Cseh Nagydíjon, Brnóban is, azt azonban csak kevesen tudják, hogy a cseh futam előtt Magyarországon is jelenése lesz Talmának: augusztus 10-én, hétfőn a magyar szurkolók is élőben láthatják az első magyar gyorsasági motoros világbajnokot!

Az említett napon ugyanis ingyenes nyílt napon várja a rajongókat a MOL a Hungaroringen, azaz először hallhatunk hazánkban igazi MotoGP-gépet magyar pilótával a nyeregben dübörögni! Talma 10-én délután egytől Honda RC212V versenymotorjával tizenöt kört tesz majd meg a mogyoródi pályán, a száguldást követően pedig élménybeszámolót tart a célegyenesben, a lelátók előtt a szurkolók számára.

Talma előtt a fiatal tehetségeké a pálya, déltől a Talmácsi Motoros Iskola (mert hogy ilyen is van ám már…) növendékei által tartott bemutató dobja fel a hangulatot. Az érdeklődők nyolcas kapunál tudnak majd belépni a nem mindennapi eseményre.

Talmácsi élőben? Bizony! Irány a Hungaroring!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását