2024. április 16. - Csongor

Deco bírálja Robinhót

Deco, a portugál labdarúgó-válogatott brazilnak született középpályása bírálta Robinhót, amiért a Real Madridból nem az ő új klubcsapatához, a londoni Chelsea-hez, hanem egy másik angol együtteshez, a Manchester Citybe igazolt.
2008. szeptember 8. hétfő 13:40 - Hírextra
Az FC Barcelonától elköszönt klasszis szerint a brazil játékos egy "múlt nélküli" csapatot választott, amelynek ráadásul esélye sincs rangosabb trófea megszerzésére. A Folha de Sao Paulo című brazil lapnak nyilatkozva Deco azt mondta, Robinhónak nevesebb együtteshez kellett volna átszerződnie, ahogyan tette azt a brazilok egy másik világsztárja, Ronaldinho, aki a Barcelonát az olaszok elitklubjára, az AC Milanra cserélte fel.

"A Milanban, ahol olyan társai vannak, mint Pato, Kaká, Maldini, Sevcsenko, Seedorf, bizonyos, hogy Ronaldinho ismét csúcsformába kerül és meggyőződésem, hogy ők a favoritjai az olasz bajnokságnak" - mondta Deco, aki az új, arab pénzemberek alkotta csoport tulajdonába frissiben átkerült Manchester Cityvel kapcsolatos lesújtó véleményét részletezve így fogalmazott: "Most több lett a pénzük, de nincs történelmük, és nem tartoznak a jelentős klubok közé. Nagyon jó lett volna, ha Robinho a Realból a Chelsea-be jön, de a Cityt illetően erős kétségeim vannak. Meg kéne kérdezni őt magát, miért így lépett. Azt még megérteném, ha a pénz miatt hagyta ott a madridiakat, de ő olyan szintű játékos, akinek egy titulusokra okkal pályázó csapatban lenne a helye."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását