2024. március 29. - Auguszta

Agyrázkódást szenvedett a vonzó műsorvezető!

A Cool Tv műsorvezetője, Kinter Oszkár imádja a wakeboardot, de ennek is megvan a maga ára. Egyszer egy rosszabb pillanatában agyrázkódást szenvedett
2009. július 30. csütörtök 16:50 - HírExtra
Nemrég visszatért Amerikából Kinter Oszkár, s amilyen gyorsan csak tudta belevetette magát az itteni élet zsúfolt forgatagába. Ismét elkezdett dolgozni, fotózásokra jár, és persze a kötelező sajtóesemények sem maradhatnak ki.

A munka mellett hobbija is akad ennek a félistennek, Oszkár wakeboardozik, akárcsak Bódi Sylvi. A Tabu Tv-nek az Omszki tónál sikerül utolérnie a modell-műsorvezetőt, aki rögtön új barátnőjével ment ki a vízpartra pihenni.

Egy vagány szőke gyerek


"Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel, hiszen a legkomolyabb trükköket a többiek közül nekem sikerült bemutatnom. Talán ez annak is köszönhető, hogy amennyi időt csak tudok, itt töltök a tavon." – mesélte Kinter Oszkár.

Nemcsak a szája nagy, mert tényleg ügyes wakeboardozó Oszkár, ezt többen is tanúsítják. Viszont trükkök ide, vagy oda azért becsúszik néhanapján egy kis baleset is. "Egyszer, amikor gyakoroltam egy figurát, ami már az első alkalomnál is nagyon jól ment, akkor úgy éreztem, hogy ezt már minden kanyarban meg tudom majd csinálni, de kiderült, hogy sajnos nem. Ekkor lett egy agyrázkódásom, de később még a bordámat is eltörtem sportolás közben." – mesélte rázós élményeit Oszkár, a Cool Tv műsorvezetője.
Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását