2024. április 26. - Ervin

Döbbenetes! Újabb nagy nevet rúgtak ki a Jóban Rosszbanból!

Eddig bírta a szappanopera, hogy megváljon egy újabb színésztől, Létay Dórától, aki a népszerű Pongrácz doktornőt alakította.
2009. július 30. csütörtök 12:59 - HírExtra
Újabb nagy név hagyja ott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatát, most Létay Dórán van a távozás sora. Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne rúgnának ki valakit a szappanoperából, s már nemcsak a stábból fogynak az emberek, hanem a nagyobb karakterek sem menekülhetnek. A Pongrácz doktornőt alakító színésznő nem szeretett volna válaszolni a Bors kérdéseire, de nem is tagadta a szomorú hírt.

- Minden ezzel kapcsolatos kérdéssel forduljanak a Jóban Rosszban sajtófőnökéhez. – nyilatkozta Létay Dóra a napilapnak.

A sorozat sajtósa szerint szó sincsen elbocsátásról, fel sem merült bennük a gondolat. Igen ám, csak közben a színészek között nyílt titok, hogy a következő távozó Létay Dóra lesz. Már senki sem lepődne meg azon, ha tényleg így történne, mert egyre másra távoztak az egyre népszerűtlenebb szappanoperából a színészek.

Mégis igaz lenne?

- Minket is megdöbbentett a hír. A nyári szünet kezdete előtt tudtuk meg, hogy Dóra lapátra került. – nyilatkozta a lapnak egy színész, aki a neve elhallgatását kérte.

Ezt a hírt egy másik színész is megerősítette, akit már korábban kirúgtak a sorozatból. Ő tényként közölte: a Pongrácz doktornőt alakító Létay Dóra távozni fog a Jóban Rosszbanból. Ugyanis már nem tartanak rá igényt a műsor készítői. Azért is meglepő a hír, mert ő is a sorozat indulása óta erősíti a csapatot, de lassan az összes színésztől megválik a TV2, akik évekkel ezelőtt népszerűvé tették a szappanoperát.

Ennek ellenére még sokáig élvezhetik a nézők az ő karakterét, jövő tavaszig biztos, hogy a képernyőn marad. Vajon mit fog ezentúl csinálni a színésznő?

A nagy távozók

Először a TV2 megvált azoktól a színészektől, akik mellékszerepeket játszottak, majd következtek a drága színészek, mint például Gregor Bernadett. Majd őket követték azok, akik szinte alappillérei voltak a Jóban Rosszbannak, ilyen volt Tallós Rita, vagy Gazdag Tibor, aki a főorvost alakította. A sorozat írói nem kímélték Szorcsik Vikit, és Várdai Anikót sem. A színészek már félve találgatják, hogy vajon ki lesz a következő.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kőmives Sándor
2009. augusztus 2. 17:29
Az egész történet ellaposodott, főleg hogy a nagy csapatot már szinte mindet kirúgták. Le kell állítani a sorozatot, így már lerágott csont lett belőle. Szánalmas az erőlködésük...
tündérke
2009. július 30. 19:42
nem lett volna ez annyira rossz sorozat, de szánalmas, amit a tv2 csinál. ennyi erőből meg is szüntethetnék, felesleges húzni, úgyis rohamosan csökken a nézettsége.
Mucus73
2009. július 30. 14:33
Legjobb lenne, ha a létszámért felelős személy megtanulna egy monológot és a film idejében azt mondogatná.Nem biztos, hogy bárki nézné, de rengeteg gázsit takarítana meg, és ez a lényeg!Én soha nem fogom megtudni, hogy alakult a film sorsa, mert az életben többé a közelébe nem megyek!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását