2024. április 20. - Tivadar

Hú, de szexi! Feneket villantott a dögös úszónő - képpel!

Na tessék, itt az úszódresszmizéria legörömtelibb fordulata: az egyik ruha egyszer csak szétnyílt egy szexi olasz versenyzőn a Mediterrán Játékokon. Ráadásul pont ez izgalmas résznél…
2009. július 2. csütörtök 15:39 - HírExtra
A 22 éves itáliai Flavia Zoccarinak eddig sem voltak különösebben eget rengető eredményei, s pechjére ezúttal sem a teljesítménye miatt került a középpontba. A Mediterrán Játékok 200 gyorsának rajtja előtt repedt szét fenekénél a szuperdressz.

Szegény Flavia ráadásul – mivel ezeket a rendkívül áramvonalasra és testhez tapadóra tervezett ruhákat nem egyszerű felvenni – lemaradt a versenyről. Lett is sírás és rossz kedv rögtön.

Mások azonban elég jól mulattak az eseten: az új viselet a hírek szerint annyira elnyerte az úszóversenyeket nyomon követő férfiszurkolók tetszését, hogy azt javasolják a dressz gyártóinak, a legközelebbi kollekció tervezésekor gondoljanak egy direkt hasonlóra tervezett modellre is.

Ki tudja, talán ez a kis módosítás segítene a ruha áramvonalassá tételén…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását