2024. május 19. - Ivó, Milán

Lothar jön

Lothar Mattha:us, az FC Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra Berzi Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapat ügyvezetője szerint.
2009. június 22. hétfő 19:21 - HírExtra
A klub és a játékosként 150-szeres német válogatott pénteken szóban megállapodott egymással, de a korábbi magyar szövetségi kapitány visszarepült hazájába, ahol ügyvédeivel tanulmányozza a szerződéstervezetet.

Sajtóértesülések szerint keddre várták Mattha:ust, azonban Berzi úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "inkább szerdára várható" a szakember."Ha Mattha:us rendben találta a szerződést, akkor már csak annak aláírása van hátra" - tette hozzá a magyar szövetség korábbi főtitkára.

A 48 éves Mattha:us 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött. A következő állomás - 2006 és 2007 között - az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett. A múlt héten lapinformáció szerint bejelentkezett érte a német élvonaltól búcsúzott Arminia Bielefeld is, de a gárda később visszalépett.

Amennyiben létrejön a megállapodás, Mattha:us pályaedzője Székesfehérváron a korábban Mainzban légióskodó Bódog Tamás lesz, míg a kapusedzői teendőket Disztl Péter látja majd el.

Az NB I-ben hatodik helyen végzett, Ligakupa-győztes Fehérvárt az elmúlt idényben Varga István irányította, akivel nem hosszabbítottak szerződést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását