2024. április 28. - Valéria

Kiszel Tüncinek mindenki befér 25-ig

Kiszel Tünde igen merész ruhában érkezett a Viva Comet gálára, ráadásul egy pimaszul fiatal fiú kíséretében.
2009. június 20. szombat 09:39 - HírExtra
"Norbi egy régi kedves rajongóm, stylistem, és most vele jöttem el, mert ő is nagyon szereti az ilyen eseményeket. Elkezdtem nézelődni pasik terén, és nagyon sok helyes fiú van itt, már ki is néztem néhányat magamn ak, de csakis fiatalok közül" - meséli a Tabu Tv riporterének Kiszel Tünde, és hozzáteszi: 25 éves korig minden pasi belefér.

Tünde elmondta, hogy nem fél attól hogy pedofilnak tartják. Bár korát nem árulja el, látszik hogy a 24 éves kísérője sokkal fiatalabb mint ő. "A Norbi pont jó, pont ideális. Egy igazi jó barát, hódoló. Nagyon kedves, udvarias, figyelmes, lesi még a gondolataimat is. Kérdezi mindig hogy éhes vagy szomjas vagyok-e. Nincsenek sztár allűrjeim, de szeretem ha bókolnak" - mondta el a Tabu Tv-nek a szőke botrányhős.

"Remekül állok az alkoholfogyasztással! Eddig három whiskyt ittam meg és két koktélt, úgyhogy most már nagyon jó hangulatban vagyok. Tudom hol a határ, de egy bizonyos alkoholszint kell, hogy jól érezzem magam. A hangulat fokozása érdekében szeretem az édes likőröket, azok igazi női italok, és csak utána indulok be" - osztotta meg a Tabu Tv riporterével alkohol fogyasztási szokásait Kiszel Tünde.

http://www.tabutv.hu/nekedtv.php?cim=kiszel_tunde_25_eves_korig_keres_pasit

Forrás: tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását