2024. április 28. - Valéria

Felháborító! Joshi Bharat csúnyán átvert egy súlyos beteg kislányt!

Kínos ügy kapcsolódik Joshi Bharat nevéhez – a népszerű spiritiszta-műsorvezető egy szervátültetett kislánynak szánt adománya ugyanis nem létezik.
2009. június 19. péntek 13:59 - HírExtra
5 ezer euróról van szó, ennyi adományra kapott ígéretet Venyigéné Annamária, annak a kislánynak (Virág) a nagyanyja, aki nemrég esett át egy tüdőátültetésen. Csakhogy a Joshi Bharaték által nyélbe ütött karitatívkodás csak látszat volt, valójában a család egy fillért sem kapott.

– Mire Virág hazaér, addigra sterilizálni kellene az otthonunkat. Erre azonban nekünk nincs pénzünk . A Joshi Bharat című műsorban ugyan a nézők előtt átadtak egy adományt, ám az csak a látszat volt, sohasem kaptuk meg az összeget. Azt, hogy átvertek, már elfogadtuk, de azt nehezményezzük, hogy ország-világ azt hiszi, segítettek – árulta el a család.

Joshi Bharatot ez azonban nem zavarja. Az adomány – ami nincs – többször is szerepelt a TV2-n futó Joshi Bharat showban.

A TV2 persze magyarázkodik. A csatorna szerint hónapok óta próbálják elérni azt az embert, aki a felajánlást tette.

– A december 17-i élő adásban bukkant fel és ajánlotta fel ezt az összeget Zsákovics Gyurinak, aki azóta már nem él. Amikor az ő anyukája át akarta adni a felajánlást Virágnak, már nem bírtuk előkeríteni ezt az embert. Azt hiszem, innentől kezdve neki kell elszámolnia a lelkiismeretével, hiszen ez a lépés nemcsak felelőtlen, de szívtelen is volt – mondta az ügyről a Blikknek Joshi Bharat.

Vagy manapság már ez lenne a divat, olyan felajánlásokkal nézőket szerezni, melyek nem is léteznek?

– Leellenőriztük a felajánlást, és úgy tudtuk, hogy elindult az utalás Luxemburgból. Ám a pénz nem érkezett meg, és kiderült, az állítólagos adományozó letiltotta a kártyáját, és eltűnt – tette hozzá Magyar Rita, a TV2 szóvivője.

Csak remélni tudjuk, hogy a TV2 valóban azt hitte: létezik a felajánlás, és nem csak egy kamujótékonykodással akart hatni a Joshi Bharat-féle műsorban már így is egyre csalódottabb nézőkre
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anglia51
2009. június 19. 21:53
Na ez már több a soknál! Ez a csökevény szégyen, iszonyat! Ebből akar megélni? És ezt engedik neki? J. B.-ról beszélek! M.o.-on akarja "értékesíteni" magát? Ki a fene hívta ide?
martyna
2009. június 19. 17:31
...és ezeket a szennyeket közvetítő csatornákat elsősorban, akik milliókat fizetnek ezeknek a senkiházi torzszülötteknek /agyilag/, remélem közel az idő, amikor már felébrednek az emberek, hogy teljesen hülyét csinálnak belőlük ezekkel a szemét műsorokkal, ami elrabolja idejüket a normális élettől, a családdal való tisztességes foglalkozástól....gondoljanak arra mennyi neveletlen gyerek van ma, aki még köszönni sem tud, nem hogy olvasni, írni....
ferooo1
2009. június 19. 16:23
valaki kezdjen már népszavazásba takaritsuk el ezeket a mocskokat monikát győzikét meg ezt a hülye kereskedelmi cirkuszt
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását