2024. május 3. - Tímea, Irma

Hihetetlenül döbbenetes! Pépesre verték egymást Joshi show-jában!

Joshi Bharat műsorában pépesre verték egymást a nők. Tyúkbunyó nemes célért: az egyik kultúrújság szerint a becsületükért küzdöttek. Hihetetlen és megdöbbentő! Szívszorító dráma!
2009. május 20. szerda 09:51 - HírExtra
Az ember gondolkodóba esik reggel, hogy a tömkelegével rendelkezésre álló kulturális tartalékok közül mivel foglalkozzon. A végső döntés előtt játszott még a szüzességét árverésre bocsájtó, majd azt 4400 ropogós angol fontért elveszítő román diáklány, de hát nem szólhat mindig minden a szexről, nem?

Ezért döntöttünk úgy, hogy egy hihetetlenül nemes küzdelemmel fogunk foglalkozni, a nemzetépítő Joshi Bharat (egyeseknek Józsi barát) elképesztően hasznos, a társadalmi fejlődés szempontjából nélkülözhetetlen műsorában. (Amúgy nem is érthető, eddig hogyan bírtuk ki nélküle! Talán most növekedni fog a népességszaporulat.)

A műsorban a becsületéért küzdött meg két nő. A becsületért való küzdelem nemességéhez semmi nem mérhető, gondoljunk csak az 1848-’49-es forradalom szabadságharcosaira, vagy a két világháború magyar hőseire, az ’56-os forradalmárokra, vagy azokra az ellenállókra, értelmiségiekre, zenészekre, munkásokra (sat-sat) akik életük kockáztatásával próbáltak tenni egy szebb, szabadabb jövőért.

Ehhez a felemelő listához csatlakozik Józsi barát mai műsorában két nő, akik a becsületért verekedtek meg. A lényeg a következő, idézve a Borsból: „Mária fia, Gábor még tavaly szeptemberben adta ki lakását Ibolyának és férjének. Ibolya hamarosan felháborító történettel állt elő. Azt állította, hogy Gábor testvére, Gilbert szexuális kapcsolatot létesített sógornőjével, azaz Gábor feleségével.”

Érezzük a dolog komolyságát. Nyilvánvalóan ez az oka annak, hogy nem otthon beszélték meg a dolgot, hanem elmentek a tévébe. Így legalább bárki a tanúja lehet a két fél heroikus küzdelmének, vagy ahogy Winston Churchill mondta: vérnek, verejtéknek, könnyeknek. Okulásul. Így ország-világ láthatja: a becsület számukra mindennél többet ér.

A HírExtra javaslata: a két felet azonnal terjesszük fel a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztje polgári tagozata kitüntetésre. Meg a Nobel-díjra. Meg mindenre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katonabácsi
2009. május 25. 11:48
Hát így soha nem lesz Opra showhoz hasonló a műsorod Joshi!
ildikoszerencsi
2009. május 22. 11:53
Sajnos kezd a műsor a Mónika shóra hasonlítani. Persze ez nem csoda. Ha jól belegondolunk egy jó érzésű ember nem fogja az egész ország előtt kiteregetni a családi szennyest. Meg lehet nézni, hogy többségében kik jelennek meg. Egyébként pl. ha két testvér évtizedek óta haragban van, nekem senki ne mondja, hogy a Joshi Úr két szép szeméért elfogják felejteni a sérelmeiket, és a műsor után úgy fognak élni egymás mellett mint a galambok. (Hol az egyik repül, hol a másik esetleg) Szóval, ha valaki nem tudja megoldani a problémáit családon belül, ott már nagy gond van, amin egy TV műsor riportere bármily szimpatikus is nem tud segíteni. Egyébként az észt csak olyan ember oszthatná, aki maga is átált már egy jópár igen súlyos helyzetet. Nem elfogadható, ahogy néha másokat kioszt.
hollosne
2009. május 21. 11:34
Én csak azt nem értem, hogy lehet délután ilyen műsorokat adni?Mindkettő borzalmas,nekem már az is elég amit a reklámban mutatnak belőlük!Ezzel szemben értelmes, nézhető műsorokat pedig "nézhetetlen" /késői / időpontban vetítenek pl.:Európai idő 23.50, Itthon 00.35,Az ügy 23.35
Ezeket gyermekeink is nézhetnék nem úgy, mint az előző kettőt!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását