2024. május 4. - Mónika, Flórián

Botrány! Joshi Bharat durván átveri az embereket?

Legutóbb egy idős bácsit vertek át a műsorkészítői. Kérdésére, hogy miért tették ezt, Joshi csak ennyit válaszolt: nem mindegy!
2009. április 24. péntek 16:59 - HírExtra
Áll a botrány Joshi Bharat háza táján, egyre többen panaszkodnak a műsorra, ugyanis hazudnak benne. A Napi Ásznak nyilatkozott János bácsi, és elmesélte szomorú történetét, hogy miként is vágták át a műsor készítői.

Azzal keresték meg, hogy egy régi barátja szeretne vele találkozni, aminek ő kifejezetten örült, még ajándékkal is készült a nagy eseményre. Bár, amikor felkeresték, direkt rákérdezett, hogy nem valami családi szennyes ügyben hívnák be a műsorba, de őt akkor megnyugtatták, hogy semmi ilyesmiről szó sincsen.

Az tény, hogy nem olvasta el a szerződést, mivel hirtelen dugták az orra alá, és ő csak aláírta. Természetesen saját példányt nem kapott belőle.

Mikor megérkezett a stúdióba, egy fiatal hölgy fogadta, aki még meg is jegyezte, hogy milyen csinosan öltözött fel. János bácsi ezt természetesnek vette, hiszen egy régi barátjával találkozik, mesélte a hölgynek, aki erre semmit sem felelt.

A nagy átverés

Amikor belépett a stúdióba, először fel sem ismerte, hogy ki vár rá a székben, mert annyira elvakították őt a reflektorfények. Hamar rá kellett jönnie, hogy nem barátja ül ott, hanem a saját lánya.

Akkor ott helyben, megkérdezte a műsorvezetőt, Joshi Bharatot, hogy miért kellett őt becsapni. Erre a műsorvezető csak annyit reagált, hogy „nem mindegy?” Ezt a részt persze kivágták a műsorból, mesélte a Napi Ásznak a bácsi.

Itt még nincs vége a történetnek, ugyanis a kulisszák mögött, Joshi még meg is kérdezte tőle, hogy miért nem volt erélyesebb a lányával, mert nekik a botrány kellett volna.

Másnap János bácsinak küldtek egy borítékot, ami tartalmazott ötezer forintot. Ő ezt azonnal visszaküldte, és írásban kérte a csatornától, hogy ne kerüljön adásba a műsor. Természetesen lement az anyag a televízióban.

A Napi Ász úgy értesült, hogy már több panasz is érkezett már a show-val kapcsolatban az ORTT-hez, de a testület keze megvan kötve. Az adatvédelmi biztos viszont vizsgálja a műsort.

A napilap megkereste a TV2 vezérigazgatóját is, de Várdy Zsolt nem kívánt nyilatkozni.
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dezsőné
2009. április 27. 08:07
Elég szomorú, hogy egy szimpatikus ember, amilyennek eddig képzeltem ezt az indiai embert, addig jut, hogy így szerezzen magának kuncsaftokat a megélhetéséhez. Szerintem elég rendesen lejáratja magát, a szomorú a dologban az, hogy talál sok marhát aki vevő erre. Én idejében kapcsoltam, és nem tudtak csőbe húzni. Az én volt férjem is itt szerette volna rendezni a kapcsolatát velem és a gyerekeivel. De egy épeszű ember erre nem a nyilvánosságot használja fel!!!! Undorító, hogy eddig jutottunk tényleg erre van igény ma kis országunkban, hogy mások szennyesében vájkáljunk?
sharapova2008
2009. április 25. 17:39
Sok barom magyar van ebben az országban!Nem csodálom,hogy a Jobbik hatalomra kerülése esetén el akarja tüntetni ezt a két etikátlan,ocsmány csatornát!
hungary
2009. április 25. 15:20
Ide jönnek a mi ORSZÁGUNKBA a sok f...fej,és osztják az okosságot,többek között ez az indiai,miért nem a saját országában osztja az észt!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását