2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hihetetlen! Kivel csókolózik ezen a képen a tinisztár?

Nem csalás, az ott valóban a világ legnépszerűbb tinilánya, Miley Cyrus, és tényleg egy teljesen új fiúnak a száján csüng. Hogy ki is ez a srác? Miley megcsalja a szerelmét?
2009. június 17. szerda 09:30 - Kővári Adrienn
Vajon ki lehet az a férfi, akit csókolgat Miley Cyrus? Mert az biztos, hogy ez a szőke gyerek nem a barátja, s nem is a volt barátja. Ahhoz képes, hogy még csak 16 éves a tinisztár, azaz Hannah Montana, körül ugrálják őt a férfiak. Pedig még szüzességi fogadalmat is tett Miley. Egy kicsit ismerős lehet ez nekünk, mintha hallottunk volna már hasonlóról. Nem Britney Spears volt az? Dehogynem! És szűz volt? Dehogy…

Az viszont biztos, hogy ez a fotó egy filmforgatáson készül, tehát Miley csak a filmbéli partnerével, Liam Hemsworth-szel csókolózik. A film címe The Last Song lesz. Magáról a produkcióról nem sokat lehet tudni, azt is írhatnánk, hogy semmit sem. Az biztos, hogy romantikus tini film lesz. Nem is árt, ha Miley nemcsak Hannah Montanaként fog felbukkanni mindig, ugyanis azt rebesgetik, hogy 2010-ben végleg bezárja kapuit a Disney sorozat. Állítólag ezzel Miley is egyetért, mert sokkal sikeresebb énekesnőként, mint sorozat sztárként. Természetesen ennek ellenére továbbra is ő lesz Hannah Montana.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását