2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Gáspár Laci bizony papucs?

Énekesünk léptem-nyomon felbukkan barátnőjével, akibe halálosan szerelmes. Nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de elmondta, hogy ő bizony nem papucs!
2009. június 16. kedd 08:22 - HírExtra
Az egykori megasztáros, Gáspár Laci boldog párkapcsolatban él, próbál minél több időt szerelmével tölteni. Kedvese elkíséri őt a fellépéseire, az énekes elmondása szerint imádják egymást.

Egyforma az ízlésük, a stílusuk, sokszor gondolnak ugyanarra, és mondják is ki hangosan az egyforma szavakat. Ennek ellenére bevallotta, hogy bizony még ebben a harmonikus kapcsolatban is adódnak viták.

- Szerintem egy kicsit mindenki szokott veszekedni néha. De nekünk ez a veszekedés, vagyis inkább vitatkozás abból szokott lenni, hogy túl egyformák vagyunk. – mesélte a Tabu Tv-nek az énekes.

Hasonlóság ide vagy oda, azért mindenben még sem olyan egyformák Laciék, ő ugyanis
sokkal erősebb jellem.

Ki hordja a nadrágot?


- Erős jellem, de hála Istennek, én még erősebb vagyok. Mindig tudni kell, hogy ki a főnök - ez a lényeg. Én nem vagyok papucs! Nem szabad papucsnak lenni! - üzente férfitársainak az énekes.

Mielőtt mindenki azt hinni, hogy elnyomja barátnőjét, gyorsan hozzátette, hogy azért nem mindenben szokott ő dönteni.

- Sokszor nem én vagyok a főnök, de ez csak azért van, hogy azt higgye, hogy ő a főnök. De közben azért hiszi azt, mert én akarom. Úgyhogy akkor is én vagyok a főnök. - mesélte a nagyon ravasz énekes.

Kicsit egoista nyilatkozat, biztos ezután is kicsit összevitatkoztak a szerelmesek, de az biztos, hogy a békülésre sem kellett sokáig várniuk.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását