2024. április 25. - Márk

Garantált az EMFESZ folyamatos földgázszolgáltatása!

A magyar sajtóban ellenőrizetlenül és megalapozatlanul keringő hírekkel kapcsolatosan az EMFESZ Kft ezúton a következő nyilatkozatot teszi:
2009. június 17. szerda 10:55 - HírExtra
Az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft valamennyi fogyasztója részére folyamatos, megbízható és garantált gázszolgáltatást biztosít.

Minden olyan hír, amely az EMFESZ gázellátásának esetleges problémáiról vagy az EMFESZ által vállalt kötelezettségek EMFESZ általi nem teljesítéséről szólnak, teljességgel megalapozatlanok és minden valóságalapot nélkülöznek.

Az EMFESZ tájékoztatja fogyasztóit, hogy a gázellátásával kapcsolatos rémhírek mögött jól behatárolható személyek állnak, akik a sajtó folyamatos félre tájékoztatásával kívánják elérni céljukat, az EMFESZ piaci pozícióinak megingatását.

Ezek a mondvacsinált problémák kizárólag az egyes sajtótermékek szintjén – és sajnálatos módon visszatérő jelleggel - léteznek, az EMFESZ tényleges gázszolgáltatásával vagy vállalt kötelezettségeinek teljesítésével kapcsolatosan még soha egyetlen fogyasztója sem jelzett semmilyen problémát.
Forrás: EMFESZ Kft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását