2024. május 3. - Tímea, Irma

Döbbenet! 11 négyzetméteren él a műsorvezető!

Aki nem tudná: Steiner Kristóf az a meleg, szőke műsorvezető, aki együtt él izraeli barátjával. Mellesleg egy 11 négyzetméteres belvárosi lyukban.
2009. június 15. hétfő 11:35 - HírExtra
A helyzet egészen egyszerű: Steiner Kristóf, akit a VIVA TV megakulturális műsoraiból ismerhettünk meg, és hű lelki és testi társa, a szintén hímnemű Attias Matan együtt él. Hát persze, hiszen szeretik egymást, de ezt most hagyjuk.

A pár ugyanis nem akárhol tölti mézesheteknek beillő napjait, hanem egy 11 négyzetméteres belvárosi lakásban.

– Ez az első lakásom, amit a saját összegyűjtögetett pénzemből vettem – mesélte a Borsban a szőke srác. – Nem egy palota, hanem egy 11 négyzetméteres VII. kerületi kuckó – tette hozzá Steiner.

Kristófék ráadásul nem is ketten, hanem négyen laknak az eszeveszett méretekkel rendelkező hodályban: a két homoszexuális fiún kívül két kutya, akikről nem tudni, hogy milyen szexuális beállítottságúak, csak azt, hogy az egyiket Özgének hívják és meglehetőse érdekes teremtés.

Na de vissza a lényeghez, azaz Matan és Kristóf egészen lakájosra berendezett lakásához!

– Imádjuk, sütök-főzök, díszítgetem a lakást. Június 28-án azonban elutazunk Izraelbe, Matanékhoz. Biztosan sokan azt gondolják, hogy túl nagy áldozatot hozok: kertes házból 11 négyzetméterbe, Budapestről Izraelbe… Mégis tudom, hogy ez a jó döntés – magyarázta Steiner.

Mit is lehet ehhez hozzátenni? Gratulálunk az ifjú párnak, és várjuk a gyermekáldást… vagyis izé… várjuk a… szóval a… inkább hagyjuk!
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2009. augusztus 28. 13:42
Ennyi barmot se láttam még egy rakáson, hogy lehettek ennyire beszűkült gyépés társaság, szégyen utánatok ide bármit is írni. Olvassatok mégtöbb cikkét eme remek írónak, és rájöttök, hogy ezek egy búlvárbojkott részei. az egész egy paródia. Ki a faszt érdekel, egy nyomoronc buzi tévés pöcs, mikor a gyereknek nincs cipője, hogy a faszba fog így iskolába menni. szerintem ez fontosabb, mint stejner kristóf segglyuka!!!! OFF
Józsinéni
2009. június 19. 21:31
Mennyi hülye van itt? De moderátor egy sem?
Józsinéni
2009. június 19. 21:30
MEglehetősen homofób. Aki írta, biztos tisztességes heteró. Legfeljebb azt szereti, ha lepisilik. De mivel heteró, ez teljesen tisztességes.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását