2023. március 23. - Emőke

Cindy Crawford Barbie baba lett - készül a mozifilm

Minden idők egyik legismertebb szupermodellje az ötvenedik születésnapja alkalmából egy igen különleges ajándékot kapott ajándékba.
2016. december 6. kedd 08:05 - HírExtra
Az egyedi, Cindyről mintázott Barbie babát a Mattel készítette a szupermodell számára, aki az Instagramra feltöltött fotó képaláírásában kommentálta az ajándékot: "Just living in a Barbie world".A baba-Cindy egy fekete-fehér kockás miniszoknyát, egy hozzáillő toppot, és egy mintázatban megegyező kabátot visel, amely lelóg a válláról: mintha fel, vagy éppen levenné azt.

Nem az első eset

A mostani azonban nem az első eset volt, hogy az örök szexszimbólum egy saját babát kapott. 2015 márciusában készítették számára az elsőt, amely a világhírű divattervezőnek, Roberto Cavallinak az egyik ruhakölteményét viseli.


Még most is szexi


A tavalyi évben, más ismert hölgyek is kaptak Barbiet, így Beyonce, Katy Perry, Jennifer Lopez és Heidi Klum is.

"Come on Barbie, let's go party"

Cindy posztja mindössze egyetlen nappal azután jött ki, hogy bejelentették: a legújabb, 2018-ban debütáló Barbie mozifilmnek, Amy Shumer színésznő lesz a főszereplője.

A sztori a Barbie-világban játszódik, ahol több mint 180 Barbie él, és mindegyiknek külön személyisége, egyedi ruházata van.

Hideget-meleget

A Grammy-díjas Amy Shumer azonban, nem az a nádszálkarcsú (mutáns?) Barbie-típus. Mindezt az Instagram közösségi oldalon, több felhasználó szóvá is tette.


Nem egy tipikus Barbie


"Tehát @amyshumer fogja alakítani a KÖVÉR, két pofára zabáló, pitefétises Barbiet" - véli egy felhasználó.

"Wtf?? @amyshumer mint Barbie?? De Barbie gyönyörű & vékony, nem DAGADT & CSÚNYA" - fröcsögi egy másik.

Valaki azonban, védelmére kelt a színésznőnek. "Ne foglalkozz a trollokkal @amyshumer! Nagyon sok IGAZI férfi szereti az IGAZI nőket, mint amilyen te is vagy" - így a szerelmes lovag.

Még 2013-ban, a Rehabs.com internetes, mentális egészséggel foglalkozó oldal készített egy grafikát, amely remekül bemutatja hogy mi lenne, ha a Barbie babák megelevenednének...

 
Forrás: Dailymail/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását