2024. április 29. - Péter

Steiner Kristóf bevallotta: függő!

Steiner Kristóf meleg. Ezzel persze nincs is semmi baj. Most azonban elárulta azt is, hogy szenvedélyesen függ valamitől.
2009. május 8. péntek 19:59 - HírExtra
Steiner Kristóf szereti a tengerparti kiruccanásokat, imádja a napozást, és a fürdést sem veti meg. A VIVA TV egykori műsorvezetője függő: nem tud lemondani a nyaralásról.

Na már most, a szenvedélyes nyaralásfüggők különös ismertetőjele, hogy sokat időznek valamelyik közeli-távoli tengerparton.

De előbb egy megdöbbentő részlet Steiner gatyáiról: Kristóf ugyanis rutinos nyaralóként abszolút tudatosan pakolja bőröndjeibe a kinőtt kisgatyákat.

– Főleg fehérneműket és olyan ruhákat csomagolok el, amiket már unok – mesélte el a Cool TV egyik műsorában a szőkeség. – Azokat ugyanis ott lehet hagyni, helyettük pedig úgyis veszek egy csomó új dolgot a helyi boltokban. Amand, a plüssnyulam azonban mindig velem tart, nélküle sohasem indulok útnak – tette hozzá az Álom.net című egészen egyszerűre sikerült filmet forgatókönyvíróként jegyző Steiner. Arról nem árult el részleteket, hogy merre potyogtatja el a megunt bugyikat.

Hanem a lényeg: napsüttetős-lubickolós szenvedélyének immár minden nap hódolhat, ugyanis nem is oly’ rég Izraelbe költözött szerelmével, Matannal.

Steiner tehát jól érzi magát, mi több boldog az izraeli tengerparton, most is csak azért jött haza, hogy mindezt elmondhassa nekünk.

Hát nem cukipofa?

Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását