2024. április 24. - György

Megbukik az év filmje? Kritizálják az Álom.net-et!

Megbukott az Álom.net, legalábbis a kritikusabb vélemények lehúzták a filmet. Gagyi, butuska, semmitmondó – mondják róla. A film azonban népszerű.
2009. április 22. szerda 16:59 - HírExtra
Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője sokak szerint erős lány, mely tulajdonságára szüksége is van manapság, amikor őt és filmjét egyre-másra érik a vádak. Az Álom. net című produkció miatt ugyanis egy-két véresszájú kritikus odáig ment, hogy véleményével vérig sértette a fiatal színésznőt. Csakhogy a szőke bombázót nem érdeklik a lehúzó kritikák, őz ugyanis csak az érdekli, hogy a célközönség kitörő örömmel és vastapssal fogadta az első igazi magyar tinifilmet.

– Nem érdekel, ha engem sértegetnek – vágott vissza a buta szőkét alakító színésznő az támadóknak. – Az zavar, hogy az ember egy hónapig dolgozik valamin és utána hozzá nem értő emberek kritizálják a filmet, ami nem is nekik szól – háborgott azon Labancz Lilla, hogy hogyan merték kritizálni az alakítását.

A közönség ugyanis eddig zabálja a filmet. Állítólag Békéscsabán ki kellett nyittatni a nagytermet, hogy az érdeklődők beférjenek a film első vetítésére, majd a végén vastaps és örömujjongás fogadta az alkotókat.

– Steiner Kristóf (a VIVA TV-ből megismert szőke, meleg srác írta a film forgatókönyvét – a szerk.) ott ült mellettem, és szó szerint sírtunk, annyira boldogok voltunk – mesélte a színésznői kvalitásaiban megkérdőjelezett szöszi.

Ameddig pedig a közönség szeret egy filmet, nem lehet azt mondani, hogy megbukott volna. Legfeljebb csak a filmművészet örök elégedetlenkedői, a kritikusok szemében.

A végére pedig engedjenek meg egy megjegyzést: szerintünk a film maximálisan hozza azt, amit stílusából és műfajából kiindulva elvár tőle az ember. Habkönnyű tinimozi habkönnyű szereplőkkel, történettel. Ebben a kategóriában nem is lehet gagyinak nevezni az Álom.net-et. Vagy ha annak nevezzük, akkor minden hasonló alkotást annak kell.

De inkább befejezzük, mert a végén még ránk is megharagszik Labancz Lilla…
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

statuslaci
2009. november 4. 00:52
bő 40 percig bírtam a filmet, addig a szám is tátva maradt, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyire rossz. Azt vártam, hogy egyszer csak elindul az igazi film, az addigiakról meg kiderül, hogy csak egy paródia. Sajnos nem így történt. Aki még egyszer Lillácskát filmszerepre kéri fel az egyéb gonoszságra is képes.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását